Hoe ontstaan deals?

Wij bieden u een aanbod op maat aan, dat aangepast is naar uw voorkeuren en unieke energie profiel, met als doel het optimale rendement te realiseren. 

Alle (energie)leveranciers mogen meedoen bij het doen van een aanbod welke zij etaleren in het
Centraal Energie Loket (CEL).

Onze samenwerkende (online) vergelijkers en partners hebben hierin al voor u onderhandelt, waardoor u van het voordeel profiteert. Dit betekent dat u niet meer met elke (energie)leverancier afzonderlijk hoeft te onderhandelen om het beste aanbod te krijgen.

 

Benadering?

Iconicx kiest bewust voor een persoonlijke benadering middels accountmanagers omdat wij veel waarde hechten aan de belangen van u als klant en/of uw onderneming. Hiermee willen wij vanuit oprechte interesse de juiste 
kwaliteit, maatwerk en korte lijnen realiseren en waarborgen. 


Omdat Iconicx voor u het (energie) aanbod centraliseert en u als klant prioriteert, biedt Iconicx tevens perspectief t.a.v. het grote aanbod aan colportage welke terug gebracht wordt naar één centraal en onafhankelijke punt. Hierin kunnen wij u helpen middels onze Consultancy Dienst (Energie Beheer).

De overeenkomst?

Wanneer u als klant kiest voor één of meerdere producten, diensten of overeenkomsten vanuit het Centraal Energie Loket (CEL), dan gaat de overeenkomst in werking door (a) een directe overeenkomst met de betreffende aanbieder, of (b) de overeenkomst gaat in werking middels een volmacht. 

Indien u uw Energie Beheer uitbesteed aan Iconicx middels een (b) volmacht, dan bent u primair klant bij Iconicx voor uw energiezaken. U bent in dit geval automatich en continu verzekerd van de best mogelijke (op-volgende) (leverings)overeenkomst vanuit het Centraal Energie Loket (CEL). 

Algemene voorwaarden?

Onze algemene voorwaarden vind u onderaan de website, onder 'service'

Heeft u vragen over onze algemene voorwaarden? Stuur dan een email naar info@iconicx.nl

 

Privacy?

Ons privacy beleid vind u onderaan de website, onder 'privacy'

Heeft u vragen over ons privacy beleid? Stuur dan een email naar
info@iconicx.nl

Mijn Iconicx?

Onze deelnemers-login vindt u onderaan de website, onder 'service'

Heeft u vragen over de deelnemers-login? Stuur dan een mail naar
support@iconicx.nl

Klachten of feedback?

Indien u een klacht of feedback heeft over onze dienstverlening, dan vragen u vriendelijk om dit per email in te dienen (info@iconicx.nl).

U helpt ons op deze manier onze dienstverlening te verbeteren en streven ernaar om binnen 48 uur inhoudelijk te reageren op uw verzoek.

 
Want immers... U staat centraal!
 

Veelgestelde vragen

Hoe is Iconicx ontstaan?

De initiatiefnemer achter Iconicx is Ruthger Bakker, welke de energie zorg- en vraagstukken heeft opgemerkt, alsmede de impact van het grote complexe aanbod en marktverzadiging bij ondernemers, wat leidde tot het bedrijfsconcept; 

De behoefte vervullen in onafhankelijke centralisering, het beste (online) aanbod en een vast contactpersoon ongeacht (energie) leverancier waarin de belangen van de klant geprioriteerd wordt.

Hoe onafankelijk is Iconicx?

Iconicx heeft geen enkel belang welke (energie) leverancier de klant kiest. Daardoor is er geen belangenverstrengeling mogelijk en kan Iconicx haar bedrijfsconcept volledig ten gunste van de klant uitvoeren.

Onze accountmanagers 

zijn gespecialiseerd in energie-advies en het leveren van maatwerk. Zij zijn onafhankelijke adviseurs welke gebruik maken van ons bedrijfsconcept onder toezicht en kwaliteitseisen van Iconicx. Dit benadrukt onze onafhankelijkheid en willen op deze wijze waarborgen dat u als klant centraal staat.

Wat is het verdienmodel?

Iconicx ontvangt een vaste vergoeding van haar samenwerkende partners voor haar dienstverlening per aangeleverde klant en/of aansluit adres. Deze vergoeding is voor alle partijen gelijk,
wat onderdeel is van ons bedrijfsconcept. Daardoor kunnen wij onze onafhankelijkheid ook garanderen.

U als klant betaalt geen (extra) kosten voor onze diensten, tenzij dit vooraf uitdrukkelijk is vermeldt. Waar (energie) leveranciers anders marketing- en sales-kosten kwijt zijn, gebruiken zij dit budget nu op basis van 'no cure no pay' om het aanbod bij Iconicx te centra-liseren. Over het algemeen bent u via Iconicx zelfs voordeliger uit dan wanneer u direct een overeenkomst afsluit bij de (energie) leverancier omdat in één keer de beste deal wordt neergelegd.
 

ICONICX

Iconicx Consultancy
Kvk 72513144

Web www.iconicx.nl

Mail info@iconicx.nl

Tel +31 (0) 58 250 4 910

SOCIAL
  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon

© 2018 Iconicx Consultancy

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now