Energie Consultant
voor de particuliere-

en zakelijk markt!

De energiemarkt onder één dak

100% onafhankelijk!

ZONNEPANELEN

I-SOLAR TECHNIEK

Geïnteresseerd in zonnepanelen (PV-systeem), maar weet u niet precies waar u moet beginnen? Wij helpen u graag met advies, maatwerk en begeleiding in uw specifieke situatie, ook t.a.v. subsidies;

 

INTAKEGESPREK

 

U heeft besloten om over te gaan tot investering in een zonnesysteem, maar waar moet u nu precies op letten? Hier gebruiken wij het intakegesprek voor waarmee wij, vóórdat u over gaat tot investering, eerst samen met u invetariseren wat uw specifieke situatie en wensen zijn. 

DE OFFERTE

Na het intakegesprek gaan wij, indien u ons hiertoe opdracht geeft, voor u aan het werk om uw wensen te vertalen in een offerte. Deze offerte ontvangt u veelal al binnen een week na het intakegesprek.

 

LEVERING & INSTALLATIE

 

Na uw akkoord op de offerte word de levering en installatie van uw zonnesysteem met u afgestemd. ID&I is een erkend zonnestroominstallatie bedrijf (installateur). Wij gebruiken uitsluitend materiaal van de beste kwaliteit waardoor u als klant verzekerd bent van een veilig- en goed werkend PV-systeem.

Klanten die u onder andere zijn voorgegaan:

ONZE KLANTEN

ENERGIEMARKT V 3.0

Centraal Energie Loket

Het Centraal Energie Loket centraliseerd de gehele energie-markt, van energie in- en verkoop, meetdiensten en netbeheer tot verduurzaming en RVO wet & regelgeving waarbij elke deelnemer en haar aanbod vooraf getoetst word op juistheid, kwaliteit, reputatie en transparantie!

Dienstverlening

Onze dienstverlening zorgt ervoor dat wij niet de aanbieders vertegenwoordigen naar u als klant, maar dat wij juist u vertegenwoordigen in de energiemarkt en maatwerk leveren vanuit het Centraal Energie Loket. Op deze manier werken wij samen met u naar een eerlijke- en transparante markt!

Landelijke Dekking

Iconicx Consultancy stelt haar Energie Consultants (adviseurs) voor u beschikbaar welke in opdracht van u en/of in opdracht van overheidsin-stellingen opereren. In elke provincie van Nederland zijn adviseurs van ICON-X beschikbaar, zodat wij u ook persoonlijk kunnen bijstaan!