Energie Consultant
voor de particuliere-

en zakelijk markt!

De energiemarkt onder één dak

100% onafhankelijk!

OVER ONS

ICON-X Consultancy is opgericht met als doel de energiemarkt te centraliseren, de klant te prioriteren en slechts één aanspreekpunt te realiseren ongeacht aanbieder en/of (energie) leverancier.

MISSIE

Door middel van onafhankelijke centralisering én het bundelen van kennis en expertise, creëren wij samen met onze klanten de ideale energiemarkt, de juiste vertaalslag en het bieden van totaaloplossingen.

VISIE

Een gedegen onafhankelijke organisatie welke volledig in dienst staat van onze klanten met als doel optimale verbinding én succes te realiseren in elk energie zorg- en vraagstuk.

Energiemarkt v 2.0

Het is een dynamische- en veelal ondoor-zichtige markt die volop in beweging is. Het enorme aanbod wordt niet alleen vertegenwoordigd door aanbieders zelf, maar met name ook door sales & marketing kanalen die in opdracht van (energie) aanbieders werken.

Om ongewenste (verkoop) praktijken te elimineren, is in 2018 de onafhankelijke toezichthouder CiRE opgericht. Dit orgaan toetst en ziet erop toe dat aanbieders, distributieplatformen en intermediairs zich aan de gestelde eisen houden én dat men ook zichtbaar, indien afgegeven, het
CiRE keurmerk voert. 

Dit kenmerkt een betrouwbare partij!

Energiemarkt v 3.0

Na een gedegen onderzoek van vier jaar bij zowel particuliere- als zakelijke klanten, zijn in feite unaniem dezelfde zorg- en vraagstukken aan het licht gekomen; Dit heeft uiteindelijk geresulteert in ons unieke bedrijfsconcept, onze missie én visie.

De kernstrategie is dat wij niet de aanbieders vertegenwoordigen naar u als klant, maar u volledig onafhankelijk vertegenwoordigen in de markt. 

Doordat wij voor u de energiemarkt onafhankelijk centraliseren en middels onze dienstverlening garanderen dat uw wensen continu vertegen-woordigd worden in de markt, bent u verzekerd van het beste advies én het beste totaalaanbod wat volledig aansluit bij uw wensen. 


Want immers... U staat centraal!

ENERGIEMARKT V 3.0

Centraal Energie Loket

Het Centraal Energie Loket centraliseerd de gehele energie-markt, van energie in- en verkoop, meetdiensten en netbeheer tot verduurzaming en RVO wet & regelgeving waarbij elke deelnemer en haar aanbod vooraf getoetst word op juistheid, kwaliteit, reputatie en transparantie!

Dienstverlening

Onze dienstverlening zorgt ervoor dat wij niet de aanbieders vertegenwoordigen naar u als klant, maar dat wij juist u vertegenwoordigen in de energiemarkt en maatwerk leveren vanuit het Centraal Energie Loket. Op deze manier werken wij samen met u naar een eerlijke- en transparante markt!

Landelijke Dekking

Iconicx Consultancy stelt haar Energie Consultants (adviseurs) voor u beschikbaar welke in opdracht van u en/of in opdracht van overheidsin-stellingen opereren. In elke provincie van Nederland zijn adviseurs van ICON-X beschikbaar, zodat wij u ook persoonlijk kunnen bijstaan!