Energie Consultant
voor de particuliere-

en zakelijk markt!

De energiemarkt onder één dak

100% onafhankelijk!

LED VERLICHTING

LED-X (IdFrm)

Geïnteresseerd in led verlichting, maar weet u niet precies wat hierin de mogelijkheden zijn? Wij helpen u graag met advies, maatwerk en begeleiding in uw specifieke situatie;

 

INTAKEGESPREK

 

Omdat wij onze eigen led verlichting ontwerpen én ontwikkelen, zijn wij in staat om met maatwerk 50% tot 95% te besparen in het energieverbruik t.a.v. verlichting. Middels een intakegesprek invetariseren wij samen met u uw specifieke situatie en wensen welke wij vervolgens voor u uitwerken. 

DE OFFERTE

Na het intakegesprek gaan wij, indien u ons hiertoe opdracht geeft, voor u aan het werk om uw wensen te vertalen in een offerte. Deze offerte ontvangt u veelal al binnen een week na het intakegesprek.

 

LEVERING & INSTALLATIE

 

Na uw akkoord op de offerte word de levering en installatie van uw led systeem met u afgestemd.
ID&I is tevens een erkend installatie bedrijf (installateur). Wij gebruiken uitsluitend materiaal van de beste kwaliteit waardoor u als klant verzekerd bent van een veilige- en goed werkende oplossing.

Klanten die u onder andere zijn voorgegaan:

ONZE KLANTEN

ENERGIEMARKT V 3.0

Centraal Energie Loket

Het Centraal Energie Loket centraliseerd de gehele energie-markt, van energie in- en verkoop, meetdiensten en netbeheer tot verduurzaming en RVO wet & regelgeving waarbij elke deelnemer en haar aanbod vooraf getoetst word op juistheid, kwaliteit, reputatie en transparantie!

Dienstverlening

Onze dienstverlening zorgt ervoor dat wij niet de aanbieders vertegenwoordigen naar u als klant, maar dat wij juist u vertegenwoordigen in de energiemarkt en maatwerk leveren vanuit het Centraal Energie Loket. Op deze manier werken wij samen met u naar een eerlijke- en transparante markt!

Landelijke Dekking

Iconicx Consultancy stelt haar Energie Consultants (adviseurs) voor u beschikbaar welke in opdracht van u en/of in opdracht van overheidsin-stellingen opereren. In elke provincie van Nederland zijn adviseurs van ICON-X beschikbaar, zodat wij u ook persoonlijk kunnen bijstaan! 

© 2020 Iconicx Consultancy | Algemene voorwaarden | FAQ vragen | Privacybeleid | Disclaimer | Documenten 

  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle