Energie Consultant
voor de particuliere-

en zakelijk markt!

De energiemarkt onder één dak

100% onafhankelijk!

LAADPALEN

ID&I Installatie Techniek

Geïnteresseerd in een laadstation voor u thuis of bij u op kantoor? Wij kunnen u helpen met al uw vraagstukken en wensen als het gaat om het elektrisch opladen van uw auto.

 

INTAKEGESPREK

 

Er zijn verschillende oplossingen verkrijgbaar voor elk type auto, in zowel enkel-fase als drie-fase aansluitingen (normaal laden en snelladen). Maar niet elk type auto is geschikt voor elk type laadpaal. Daarom invetariseren wij eerst samen met u welke oplossing het beste bij uw situatie past. 

DE OFFERTE

Na het intakegesprek gaan wij, indien u ons hiertoe opdracht geeft, voor u aan het werk om uw wensen te vertalen in een offerte. Deze offerte ontvangt u veelal al binnen een week na het intakegesprek.

 

LEVERING & INSTALLATIE

 

Na uw akkoord op de offerte word de levering en installatie van uw laad systeem met u afgestemd.
ID&I is tevens een erkend installatie bedrijf (installateur). Wij gebruiken uitsluitend materiaal van de beste kwaliteit waardoor u als klant verzekerd bent van een veilige- en goed werkende oplossing.

Klanten die u onder andere zijn voorgegaan:

ONZE KLANTEN

ENERGIEMARKT V 3.0

Centraal Energie Loket

Het Centraal Energie Loket centraliseerd de gehele energie-markt, van energie in- en verkoop, meetdiensten en netbeheer tot verduurzaming en RVO wet & regelgeving waarbij elke deelnemer en haar aanbod vooraf getoetst word op juistheid, kwaliteit, reputatie en transparantie!

Dienstverlening

Onze dienstverlening zorgt ervoor dat wij niet de aanbieders vertegenwoordigen naar u als klant, maar dat wij juist u vertegenwoordigen in de energiemarkt en maatwerk leveren vanuit het Centraal Energie Loket. Op deze manier werken wij samen met u naar een eerlijke- en transparante markt!

Landelijke Dekking

Iconicx Consultancy stelt haar Energie Consultants (adviseurs) voor u beschikbaar welke in opdracht van u en/of in opdracht van overheidsin-stellingen opereren. In elke provincie van Nederland zijn adviseurs van ICON-X beschikbaar, zodat wij u ook persoonlijk kunnen bijstaan! 

© 2020 Iconicx Consultancy | Algemene voorwaarden | FAQ vragen | Privacybeleid | Disclaimer | Documenten 

  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle