Energie Consultant
voor de particuliere-

en zakelijk markt!

De energiemarkt onder één dak

100% onafhankelijk!

ENERGIEBEHEER

DIENSTVERLENING

Onze Consultancy Dienstverlening (Energiebeheer) zorgt ervoor dat wij u continu vertegenwoordigen in de energiemarkt. Niet de energieleveranciers of aanbieders zijn onze opdrachtgever, maar u als klant bent onze opdrachtgever waarmee u primair klant bent bij ICON-X voor al uw energie (gereleteerde) zaken. Bovendien heeft en houdt u nog maar één onafhankelijk aanspreekpunt ongeacht aanbieder en/of leverancier.

 

ENERGIE-AANBOD

 

Doordat wij uw energie-overeenkomsten verzorgen vanuit het Centraal Energie Loket, bent u altijd verzekerd van het beste (opvolgende) aanbod wat bij uw wensen en unieke energieprofiel past. Daarnaast vervangt onze kostenloze dienstverlening tevens elke vorm van externe marketing- & saleskanalen als telemarketing en colportage door onafhankelijke centralisering van de energiemarkt. Indien een (energie) leverancier en/of aanbieder u een aanbod wil doen, dan dient men zich te registreren in het Centraal Energie Loket van waaruit uw energie-overeenkomsten gerealiseert worden.

 

Dit aanbod wordt tevens door ons uitgezet alszijnde collectief t.g.v. prijs-onderhandeling waarbij elke klant gelijkwaardig behandeld wordt!

ENERGIEBELASTING-CHECK

Naast dat wij u volledig ontzorgen in het energie-aanbod, controleren wij ook elk jaar of u in aanmerking komt voor energiebelasting teruggaaf. Indien u hiervoor in aanmerking komt dan brengen wij u niet alleen hiervan op de hoogte, maar verzorgen tevens voor u het verzoek voor 
energiebelasting teruggaaf bij de belastingdienst zodat deze teruggaaf ook daadwerkelijk aan u uitbetaald wordt. 

 

CENTRAAL ENEGIE LOKET

 

Wij hebben uiteindelijk maar één doel, en dat is uw zorg- en vraagstukken te vertegenwoordigen in de energiemarkt. Door onze expertise en dienstverlening aan u beschikbaar te stellen, zijn wij niet alleen instaat om meerwaarde leveren én samen met u een eerlijke en transparante energiemarkt te ceëren, maar kunnen wij ook daadwerkelijk op de juiste manier maatwerk leveren in elk vraagstuk.
 

Of het nu bijvoorbeeld gaat om een energie-scan, contract-check, energiebesparing, verduurzaming, meetdiensten, netbeheer, RVO wet- & regelgeving, subsidies of energielabels; U wordt vanuit onze dienstverlening volledig voorzien in elk energie zorg- en vraagstuk wat volledig aansluit op uw wensen.

 

Want immers... U staat centraal!

 

Klanten die u onder andere zijn voorgegaan:

ONZE KLANTEN

ENERGIEMARKT V 3.0

Centraal Energie Loket

Het Centraal Energie Loket centraliseerd de gehele energie-markt, van energie in- en verkoop, meetdiensten en netbeheer tot verduurzaming en RVO wet & regelgeving waarbij elke deelnemer en haar aanbod vooraf getoetst word op juistheid, kwaliteit, reputatie en transparantie!

Dienstverlening

Onze dienstverlening zorgt ervoor dat wij niet de aanbieders vertegenwoordigen naar u als klant, maar dat wij juist u vertegenwoordigen in de energiemarkt en maatwerk leveren vanuit het Centraal Energie Loket. Op deze manier werken wij samen met u naar een eerlijke- en transparante markt!

Landelijke Dekking

Iconicx Consultancy stelt haar Energie Consultants (adviseurs) voor u beschikbaar welke in opdracht van u en/of in opdracht van overheidsin-stellingen opereren. In elke provincie van Nederland zijn adviseurs van ICON-X beschikbaar, zodat wij u ook persoonlijk kunnen bijstaan! 

© 2020 Iconicx Consultancy | Algemene voorwaarden | FAQ vragen | Privacybeleid | Disclaimer | Documenten 

  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle