Energie Consultant
voor de particuliere-

en zakelijk markt!

De energiemarkt onder één dak

100% onafhankelijk!

CENTRAAL ENERGIE LOKET

ICON-X%20AVATAR_edited.png

De gehele energiemarkt én aanbod van A tot Z onder één onafhankelijk dak! 

Elke deelnemer wordt onder andere getoetst op juistheid, kwaliteit, reputatie en transparantie. Indien een aanbieder en/of aanbod niet voldoet aan de gestelde eisen, dan worden deze ook niet toegelaten in het Centraal Energie Loket. Zo weet u als klant vooraf precies waar u aan toe bent!

Ten aanzien van het energie-aanbod hebben wij vooraf al voor u onderhandeld. Zo hoeft u niet meer bij meerdere partijen een offerte op te vragen omdat u dit simpelweg vanuit één Centraal Loket kunt realiseren. Bovendien kunnen wij elke oplossing veelal voordeliger wegzetten dan reguliere kanalen.

Wilt u met uw organisatie deelnemer worden
in het Centraal Energie Loket?

Indien u uw organisatie als deelnemer (aanbieder) of als service partner (energie-adviseur) wilt registreren in het Centraal Energie Loket, dan kunt u dit verzoek indienen door het contactformulier te gebruiken op deze site. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op!


Bent u particulier of ondernemer? Doe dan nu de contract-check en bespaar tot € 500,00 per jaar!

Doe de contract-check!

Partijen die onder andere aangemeldt zijn in het Centraal Energie Loket (Ruim 47 deelnemers):
DGSF.png
Logo_Zonel-energy_ENG-black.png
addsolar-logo-kleiner.png
idFrm.png

DEELNEMERS

ENERGIEMARKT V 3.0

Centraal Energie Loket

Het Centraal Energie Loket centraliseerd de gehele energie-markt, van energie in- en verkoop, meetdiensten en netbeheer tot verduurzaming en RVO wet & regelgeving waarbij elke deelnemer en haar aanbod vooraf getoetst word op juistheid, kwaliteit, reputatie en transparantie!

Dienstverlening

Onze dienstverlening zorgt ervoor dat wij niet de aanbieders vertegenwoordigen naar u als klant, maar dat wij juist u vertegenwoordigen in de energiemarkt en maatwerk leveren vanuit het Centraal Energie Loket. Op deze manier werken wij samen met u naar een eerlijke- en transparante markt!

Landelijke Dekking

Iconicx Consultancy stelt haar Energie Consultants (adviseurs) voor u beschikbaar welke in opdracht van u en/of in opdracht van overheidsin-stellingen opereren. In elke provincie van Nederland zijn adviseurs van ICON-X beschikbaar, zodat wij u ook persoonlijk kunnen bijstaan!