Energie Consultant
voor de particuliere-

en zakelijk markt!

De energiemarkt onder één dak

100% onafhankelijk!

Doe nu een contract-check en krijg meer grip op uw energiekosten!

Nu met gratis P1 Energie Monitoring Systeem bij het aflsuiten van een 3 jarig energiecontract!

Scope-12 keuring nodig voor uw zonnesysteem?

Scope 12 Keuring.png

Vraag hier een inspectie aan voor uw zonnesysteem en ontvang een officieel keurinsrapport!

1/1

OVER ONS

ICON-X is opgericht met als doel de energiemarkt te centraliseren, de klant te prioriteren en slechts één aanspreekpunt te realiseren ongeacht aanbieder en/of (energie) leverancier.

MISSIE

Door middel van onafhankelijke centralisering én het bundelen van kennis en expertise, creëren wij samen met onze klanten de ideale energiemarkt, de juiste vertaalslag en het bieden van totaaloplossingen.

VISIE

Een gedegen onafhankelijke organisatie welke volledig in dienst staat van onze klanten met als doel optimale verbinding én succes te realiseren in elk energie zorg- en vraagstuk.

KIES VOOR ZEKERHEID & KWALITEIT!

Wij kiezen enkel en alleen voor de beste kwaliteit én zijn voorbereid op de toekomst! 

i-Solar Techniek (landelijke én europese dekking), is premium dealer van o.a.  Autarco én SolarWatt zonnesystemen.  i-Solar Techniek biedt voor u de beste totaaloplossingen en trajectbegeleiding met alleen de beste zonnesystemen!

Wilt u investeren in een zonnesyeteem mét opbrengstgarantie én onafhankelijke SCOPE-12 keuring  zodat u geen risico's loopt met uw investering? Neem dan contact met ons op en laat u volledig informeren over de mogelijkheden in uw specifieke situatie!

1/2

ENERGIEMARKT V 3.0

Centraal Energie Loket

Het Centraal Energie Loket centraliseerd de gehele energie-markt, van energie in- en verkoop, meetdiensten en netbeheer tot verduurzaming en RVO wet & regelgeving waarbij elke deelnemer en haar aanbod vooraf getoetst word op juistheid, kwaliteit, reputatie en transparantie!

Dienstverlening

Onze dienstverlening zorgt ervoor dat wij niet de aanbieders vertegenwoordigen naar u als klant, maar dat wij juist u vertegenwoordigen in de energiemarkt en maatwerk leveren vanuit het Centraal Energie Loket. Op deze manier werken wij samen met u naar een eerlijke- en transparante markt!

Landelijke Dekking

Iconicx Consultancy stelt haar Energie Consultants (adviseurs) voor u beschikbaar welke in opdracht van u en/of in opdracht van overheidsin-stellingen opereren. In elke provincie van Nederland zijn adviseurs van ICON-X beschikbaar, zodat wij u ook persoonlijk kunnen bijstaan! 

WAT VINDEN ONZE KLANTEN?

"ICON-X ontzorgt ons volledig in de energiemarkt. Sinds wij onze energiezaken hebben uitbesteed aan ICON-X, zijn wij fors voordeliger uit en hebben wij geen hinder meer van
telemarketingen colportage!
"

- Gerke Jellema (Zakelijk)

Jellema Specialiteiten - Franeker

"Ik heb ICON-X geraad-pleegd voor energielevering en ben zeer goed geïnformeerd. Alles is perfect en volledig door ICON-X afgehandeld en ben ook nog eens voordeliger uit. Fantastische dienstverlening!"

- Piet Baarssen (Zakelijk)

Zeebulon - Urk

"Ik heb mijn bedrijfspand laten verduurzamen waarvoor ik uiteindelijk ICON-X heb ingeschakeld. Zij hebben mij zeer goed geholpen in het adviseren en realiseren van mijn wensen;
Zeer betrokken organisatie!
"

- Bauke Overbosch (Zakelijk)

Overbosch Restyling - Leeuwarden

CONTACT

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP:

Want immers... U staat centraal!

CiRE.png
CiRE keurmerk 2019.png

Met het delen van uw bericht gaat u akkoord met ons privacybeleid

Bedankt voor uw aanvraag!

Locaties.png

Bedrijfsgegevens:

Bezoekadres:

Iconicx Consultancy

Kvk 72513144
 

Web www.iconicx.nl
Email info@iconicx.nl

Uranusweg 18
8938 AJ LEEUWARDEN

T. 0031 (0) 58 250 4 910

CEL.png

Postadres:

Tjalkstraat 10-B
8937 AP LEEUWARDEN